Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Website Vernieuwd

Het kan u niet zijn ontgaan. Onze website is in een volledig nieuw jasje gestoken!

En niet alleen dat! Er zijn ook wat extra’s bij gekomen. Vooral voor leden.

Er is in het menu nu ook een sectie EXPERTISE waar we laten zien welke ziekenhuizen een officiële erkenning hebben als vasculitis expertisecentrum en wat voor vasculitisnetwerken er zijn. Die sectie is voor iedereen toegankelijk, net als die met een aantal video’s. Ze zijn in het menu te vinden in onze Bibliotheek.

Voor leden is er in die bibliotheek een heel nieuwe sectie bijgekomen n.l. de Vascuzine Artikelen.
Tot nu toe kon alleen de Vascuzine in zijn geheel worden gedownload. Dat is op zich al mooi maar soms zoek je iets over een specifiek onderwerp of van een bepaalde auteur. Of wil je alleen de verhalen van andere patiënten lezen of juist alleen de artikelen over wetenschappelijk onderzoek. Tja… en in welke Vascuzine stond dat ook alweer?

De nieuwe site biedt een oplossing. We hebben uit alle Vascuzine van de laatste 15 jaar digitaal de artikelen geknipt en er een aantal kenmerken aan gehangen. Middels een filter boven aan de pagina Vascuzine Artikelen kun je nu gericht zoeken op bijvoorbeeld alle interviews, alle columns van een bepaalde auteur etc.

Het omzetten van de website was een hele klus en er zullen ongetwijfeld nog wat onvolkomenheden in zitten. Ook zullen we een aantal dingen nog verder moeten uitbouwen, zoals de tooltips die op je scherm meteen een toelichting op een bepaalde term  laten zien (zoals b.v. biological of enzym) en de kenmerken die we aan artikelen hangen.  Ook willen we nog andere ziekenhuizen die wel veel vasculitispatiënten zien maar geen officiële status hebben als expertisecentrum de kans geven zich op onze site te presenteren. Etc. etc. Er blijft dus volop werk aan de winkel.

Neem er eens rustig de tijd voor en surf wat rond.
En laat het ons vooral weten als er iets mis is of als u iets mist.

En voor het geval u wel vasculitis hebt maar nog geen lid bent… Tja dan mist u voor die €25 per jaar echt wat!

Veel leesplezier.