Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

GPA en MPA webinar 2 DEC 2021

Het jaar spoedt ten einde en op 2 december hielden we ons laatste webinar van 2021.
Een succesvolle reeks werd afgesloten met een uitzending over de ziektebeelden GPA en MPA georganiseerd in samenwerking met het Meander MC in Amersfoort.

Dr. Chris Hagen  en dr. Hilde Remmelts brachten geïnteresseerden nog even alle basisbegrippen bij en gingen in op zowel de aard van de ziekte, het verloop ervan en de behandelmogelijkheden.
Ook de recente onderzoeksontwikkelingen kwamen aan de orde en natuurlijk bleven ook aspecten rond de coronapandemie niet onbesproken.
In de vraag- en antwoordsessie kwamen vervolgens talloze vragen aan bod die allemaal uitgebreid werden beantwoord door de beide dokters.

Al met al een mooie afsluiting van een jaar waarin we de gebruikelijke regionale dagen noodgedwongen moesten vervangen door een digitale oplossing. Dat betekende weliswaar een gemis aan persoonlijk en direct contact maar het zorgde toch ook voor een alleszins acceptabele manier om belangrijke en professionele informatie over te dragen.

Als u bent aangesloten bij onze organisatie kunt u het webinar- nadat u bent ingelogd – terugkijken via de menukeuze Bibliotheek-Webinars.