Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Belastingaangifte 2022

Het is weer zover, vanaf 1 maart kunnen (en moeten) we weer onze belastingaangifte invullen.

In het systeem van de digitale aangifte is al veel door de belastingdienst netjes vooraf ingevuld. Maar dat geldt natuurlijk niet voor aftrekposten zoals bijvoorbeeld die voor buitengewone ziektekosten.

Voor die post gelden weliswaar stevige drempels maar u weet ongetwijfeld hoe snel kosten zich op kunnen stapelen als je eenmaal ‘aan het sukkelen bent’. Voor je het weet zit je aan een totaalbedrag dat misschien toch wel in aanmerking komt voor belastingaftrek.

De Vasculitis Stichting is lid van de koepelorganisatie Ieder(In) die elk jaar aandacht besteedt aan de actuele situatie op dit gebied. Kees Dijkman verzorgt voor Ieder(In) een document met waardevolle tips en links, dat hij elk jaar bijwerkt.

Zo ook dit jaar. U kunt het document hier bekijken en van daaruit nog veel meer informatie ophalen via alle websitelinks die Kees in het document noemt.

Ons advies? Het invullen van de belastingaangifte is voor weinigen van ons een favoriete activiteit maar laat geen geld liggen als dat niet nodig is. Neem dus op zijn minst een kijkje!